Prisinfo/info

Här hittar du information om vilka tekniker vi använder när vi gör dreads, dreadsfix samt priser. 
Vi är två systrar som sysslar med detta och vi jobbar alltid ihop, vilket gör att du bara behöver sitta halva tiden!
Vi använder inga produkter eller vax när vi gör dreads utan endast nål. Detta för att dreadsen ska hålla bättre samt hålla sig fräscha. Det tar lite längre tid, men blir så mycket bättre resultat.Tänk på att håret blir kortare vid dreads, fråga gärna oss om du funderar på om du ska sätta i löshår eller ej för att få din önskade längd.

Fördelar med dreads 
Det bästa med dreadlocks är när du vaknar på morgonen och alltid har en snygg frisyr utan att lägga någon tid framför spegeln.
Om du har tunnt hår och vill ha mer volym är detta en perfekt lösning, dreads ger volym!
Håret blir bara snyggare med tiden.   

Helhår utan förlängning

Vi delar upp håret, tuperar det och sedan använder vi en liten virknål som vi dreadar håret med. Vi går vi igenom allt hår igen, rullar det och snyggar till topparna. Håret måste vara minst 15 cm. Detta är ca pris. Hör av dig om du vill veta mer exakt för just ditt hår.

Tid & pris

Kort hår (max axellångt) 2-3h, 1600-2400kr

Halvlångt hår (max brösthöjd) 3-3,5h, 2400-2800kr 

Långt hår (max till midjan) 3,5-4,5h 2800-3600kr

Helhår med förlängning 

Vanligtvis blir förläningen blir ca 30cm längre än ditt vanliga hår, men vi kan även göra den längre efter dina önskemål.
Om du vill ha med förlänging så tar det 60min längre tid och priset blir:

3000kr extra inkl äkta hår
2000kr extra inkl syntethår

Vi fixar den färg/färger du vill ha på förlängningen.
Vi rekomenderar äkta hår om du tänkt att behålla dina dreads en längre tid. Vi gör dreads av löshåret så att de är färdiga att virkas in i ditt hår när du kommer. Inga övergångar kommer att synas och du behöver inte vara orolig att förlängningen ska släppa. 

Dreadsfix/reperation
Om du redan har dreadlocks och de har tappat sitt mönster, löst hår/utväxt, börjat växa ihop, blivit platta eller har någon förlängning som åkt ur så tveka inte att höra av dig för en dreadsfix!
En fix tar ca 1-2h och kostar 800-1600kr. 
När ditt hår är nygjort rekomenderar vi en fix efter ca 1,5 månader, då till rabatterat pris 600kr, sedan behövs det mer sällan, ca 1-2ggr/år.

Tillfälliga dreadlocks
Är du osäker på om du vill ha äkta dreadlocks eller att den stilen passar dig så finns alternativet att sätta in tillfälliga dreads. Detta är av syntetiskt material och vi flätar in dreadsen i ditt hår. Håller ca 3mån beroende på hur fort ditt hår växer. Efter 3månader flätas håret lätt ut. Detta tar ca 3h och kostar 4400kr inkl hår första gången, därefter 1000kr/gång

Förberedelser
Tänk på att inte tvätta/färga/klippa ditt hår dagen innan du kommer till oss, håret ska dock vara borstat.
Om du ska sitta en längre tid kan du ta med dig något att äta.

Avbokning sker minst 24h innan bokad tid och sen avbokning debiteras med 500kr.